Més de 30 anys compromesos amb l'agricultura ecològica de qualitat i proximitat

Som cooperativa, som part del canvi

Hortec va néixer fa més de 30 anys sense ànim de lucre amb el propòsit d’acostar el producte ecològic de qualitat de productors de proximitat al consumidor a través del petit comerç i la restauració.

Avui som una cooperativa formada per 30 socis agricultors i agricultores del territori i amb una xarxa de més de 90 productors i productores de proximitat. Gràcies al nostre equip logístic, distribuïm més de 3000 tones l’any de fruita i verdura ecològica a més de 600 petits comerços, restaurants, obradors, escoles i grups de consum.

Tenim un ferm compromís amb el planeta i la salut de les persones. Promovem la producció i el consum responsables, la nutrició saludable i la prosperitat del teixit econòmic de proximitat.

Producte ecològic

Els nostres productors són agricultors petits i mitjans dedicats exclusivament a l’agricultura ecològica, amb sistemes de producció poc mecanitzats però especialitzats i orientats a la sostenibilitat.

Visitem personalment les explotacions per validar els mètodes de producció i compartir experiències entre nosaltres. Treballem junts per millorar junts.

Tots els nostres productes estan certificats pels organismes competents en la matèria, l’autoritat pública de control, Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)

Producte de proximitat i de temporada

El nostre compromís amb el planeta i amb el teixit agrícola del territori ens ha portat a treballar amb producte de proximitat i de temporada. Minimitzem les emissions de gasos contaminants del transport de llarga distància i contribuïm a dinamitzar les finques finques de proximitat.

Som una cooperativa atípica, ja que les terres dels socis estan repartides per 15 comarques catalanes. Gràcies a la diversitat de terrenys i climes podem oferir-te un ventall molt ampli de productes i varietats.

Producte a un preu just

Hortec treballa per mantenir l’equitat en la cadena de valor. Creiem que la sostenibilitat de tota activitat es basa en que tots els actors del procés puguin viure dignament dels rendiments de la seva activitat. Per això, vetllem especialment per que els agricultors rebin un preu just pel seu esforç.

Fomentem una relació de respecte entre els pagesos i els botiguers i consumidors.

L’èxit del projecte d’Hortec és el benefici compartit.

Producte de persones per a persones

30 socis i sòcies amb les seves famílies i 31 treballadors i treballadores, més de 90 agricultors col·laboradors, 27 persones de l’equip logístic i 4 de gestió, som l’ànima, el cor i les mans d’Hotec.

Tots nosaltres tenim clar que produïm i distribuïm per donar servei a botiguers, cuiners i consumidors, però sobretot a persones, i, amb aquesta premisa posem tot el nostre esforç al servei de la qualitat.

Ens encarreguem de tot perquè tu puguis ocupar-te del que realment importa: el teu negoci

This site is registered on wpml.org as a development site.