93 263 43 04

Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: HORTEC SCCL., (D’ara endavant, HORTEC).

NIF: F59889782

Adreça: c/ Transversal 2, 53 – 08040 – Barcelona, ESPANYA

Telèfon: +34 932 63 43 04

Email: info@hortec.org

Nom del domini: https://www.hortec.org

Autorització administrativa: Autorització de la Comissió Nacional del Mercat i de la Competència per a la prestació de serveis de comunicacions electròniques.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Prestació de serveis i/o productes i derivats del sector, relacionats amb HORTEC. Aquest avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: https://www.hortec.org.

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre HORTEC amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb HORTEC o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’HORTEC i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts dels seus pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de HORTEC.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

HORTEC es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

HORTEC no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat d’HORTEC.

La presència de “links” o enllaços a les pàgines web d’HORTEC té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.