NOVETATS DE HORTEC

18/02/2013

LLÀGRIMES DE RA: MEL ECOLÒGICA DEL MONTSENY

Introduïm per primera vegada mel a la nostra oferta de productes. 

Amb aquest nom tant poètic es presenta una mel ecològica de mil flors que s'obté al Parc Natural del Montseny

Es tracta d'una mel d'excel·lent qualitat donat que les abelles "pasturen" pels prats i boscos d'aquest Parc Natural reconegut com a Reserva de la Biosfera per l'Unesco. No es fàcil certificar apicultura ecològica, actualment només hi han 8 inscrits al CCPAE. Un dels principals obstacles és l'instal·lació dels ruscs en llocs prou allunyats (3 km. mínim) de qualsevol conreu convencional.

Des de 1969 la família de la Teresa Casasas ha posat arnes per obtenir mel natural a la zona de Seva, El Brull i altres indrets, però fins fa dos anys no va iniciar el procés de certificació com a producció ecològica.

Des d'aquest setmana us podem oferir aquesta mel de milflors d'excel·lent qualitat envasa en pots de vidre de 250 gr., 500 gr. i 1 kg.

Poder us preguntareu d'on surt el nom de Llàgrimes de Ra. La mitologia egípcia diu que quan el Deu Ra plorava les seves Ilàgrimes al caure al terra es convertien en abelles. Així doncs parlar de Llàgrimes de Ra es una manera poètica de referir-se a aquests petits animals tant fantàstics que son les abelles.

(VERSIÓ EN PDF)

+ novetats