L'equip d'Hortec

La Filosofia Hortec

La filosofia del nostre treball és el d'oferir i servir als nostres clients el producte més fresc de mercat. Sabem l'important que és la qualitat en l'àmbit de l'alimentació i per això, fem un gran esforç per que tot el nostre catàleg sigui sempre de gran qualitat i varietat. A més, tenim una filosofia de treball en equip que ens permet treballar en moltes àrees tant de logística com de transport de manera ordenada i eficaç, recolzant el companyerisme, la bona relació entre companys de diferents departaments i motivant el creixement personal de tots els nostres treballadors.

Equip Comercial


El nostre equip comercial s'encarrega principalment de recollir les diferents comandes que els clients ens fan, ja sigui mitjançant via telefònica o mitjançant el correu electrònic. Són els / les encarregats que la teva comanda estigui anotat correctament, arribi el dia acordat i que t'informarà i aconsellarà sobre els nous productes que entrin en els nostres magatzems cada dia.

Jalila Chalbat

Coordinadora

Miguel Angel

Atención al cliente

Encarna Garcia

Especialista Ventas

Equip Magatzem


Per organitzar un magatzem amb tants tipus de productes, cal un equio professional, organitzat i eficient. El nostre equip de magatzem s'encarrega diàriament de comprovar la qualitat dels productes, així com d'organitzar els palets dels enviaments i les comandes dels nostres clients de la manera més ràpida i eficaç possible.

Alba Cantí

Coordinadora

Moises Lopez

Coordinador

Richard

Coordinador

Alejandro Moreno

Mozo de Almacén

Antonio Villegas

Picking y Loading

Carles Estruch

Mozo de Almacén

Pepelu

Mozo de Almacén

Jonathan Godoy

Torero

Sergio Garcia

Mozo de Almacén

Carlos Garcia

Mozo de Almacén

Equip Transports


A l'ésser una cooperativa amb tants anys d'experiència en el sector, hem crescut al costat de clients d'arreu de país i de la resta d'Europa. L'exigència és màxima, per això; comptem amb la nostra pròpia flota de transportistes que s'encarreguen de realitzar les rutes més òptimes perquè les comandes es lliurin sempre a temps.

Ragnar Lodbrok

Cap de Transports

Toni Chopa

Subcap de rutes

Ricard Darder

Transportista

Marta Tarragona

Transportista

Gabriel Moreno

Transportista

Equip Administratiu


Al nucli d'Hortec, on hi ha les oficines allunyades de l'intens ritme de el magatzem, es treballa perquè tots els engranatges d'aquesta màquina funcionin correctament. Des de les oficines centrals, es realitzen les comandes de fruita, es valoren els preus de mercat, i es donen solució i atenció als dubtes dels nostres clients.

Núria Cantí

Boss of Bosses

Mireia Deola

Cap de Compres

Meritxell

Cap de Qualitat

Montse Money

Cap de finances

Sheila Pérez

Responsable d'incidéncies